×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Faceit-stjärnan bannad för fusk — ljög om avstängningen

1
23-åringen var Faceits högst rankade spelare. Nu har han bannats för fusk.
Spelplattformen Faceit har bannat sin högst rankade spelare. Under onsdagen bannades den 23-åriga ukrainaren Dmytro "Wonderful_Y" Horkusha, som bland annat representerat proffslaget Esports Club Kyiv, för att ha fuskat på plattformen.

Efter avstängningen valde Wonderful_Y att skriva ett inlägg på X där han menar att avstängningen beror på att han var en av spelarna som testade den uppmärksammade fuskbuggen som fanns i CS2 för ett par veckor sedan. Kommandot, som gjorde det möjligt för spelare att få en wallhack-liknande effekt bara genom att använda kommandon i spelets konsol, ledde till att över 300 spelare bannades från Faceit för att ha använt buggen.

Efter Wonderful_Y:s inlägg valde Faceits community manager Darwin att dementera spelarens uppgifter. Enligt Darwin berodde inte Wonderful_Y:s avstängning på att han använt en bugg i spelet då alla som ertappats med att ha använt buggen redan bannats.


Artikelbild: Pressbild/Faceit och EC Kyiv
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..