×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilen om fuskandet i Premier: "Har blivit mycket värre"

1
Counter-Strikes inbyggda matchmaking är ospelbart för många.
Flera spelare upplever att Counter-Strike 2:s inbyggda matchmaking system Premier är omöjligt att spela till följd av alla fuskare som härjar fritt på Valves egna servrar. Nu ryter den amerikanska CS-profilen WarOwl ifrån om fuskproblemen.

Under en av sina sändningar på Twitch testade WarOwl att spela på Premier efter att i huvudsak ha spelat på Faceit under den senaste tiden. Efter bara ett par timmar tröttnade WarOwl helt då han stött på flera fuskare.

— Jag är färdig med Premier. Det där var löjligt. Jag tror vi stötte på fuskare i nästan varje game. Jag är bara färdig, jag spelar inte mer. Det är bara för dumt, säger han och fortsätter:

— Den inbyggda matchmakingen är helt sönder, det är löjligt. Alla pratar om det och jag brukade tänka "ni hittar på eller överdriver" men någonting har hänt och det har blivit mycket värre.

Se WarOwl diskutera Premier
WarOwl after playing Premier for 2 hours yesterday
byu/BoredDude47 inGlobalOffensive


Artikelbild: WarOwl/X och Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..