×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Fusktrötta CS2-spelare vill se forfeit-ändring från Valve

2
Borde Valve göra det möjligt att forfeita matcher?
Fuskproblemet i Counter-Strike 2 har seglat upp som det största problemet för spelet och något som speltillverkaren Valve uppges ha överst på sin prioritetslista över saker att lösa. Nu föreslår flera CS-spelare att tillverkaren ska göra det möjligt att forfeita matcher man inte vill spela färdigt, rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Det är i Reddit-tråden "Seriously, how do we not have the ability to FF if we're a 5 man yet?" som frågan diskuterats flitigt under helgen. I trådstarten frågar Reddit-användaren itsbigbad varför det inte är möjligt att ge upp matcher när man är en full-stack och stöter på fuskare i spelet.

"Jag förstår inte det här. Om jag och mina kompisar är övertygade om att vi spelar mot WH eller en spinbotter, varför är jag låst till att spela färdigt gamet med dem? Låt oss ge upp, ta förlusten och gå vidare med våra liv. Jag har inte så mycket tid längre så jag föredrar att bara gå vidare till nästa game där det blir bättre kvalitet", skriver användaren.

Även om många håller med om att det är irriterande att spela mot fuskare finns det vissa som tycker att forfeit-möjligheten är fel väg att gå.

"Möjligheten att ge upp i alla situationer är en av de värsta sakerna med ett spel som Valorant. Om man ger den möjligheten kommer folk bara att ge upp och rösta för forfeit så fort något går fel istället för att faktiskt spela färdigt", skriver Jonas276 i ett av trådens mest uppröstade svar.

Läs diskussionen
Seriously, how do we not have the ability to FF if we're a 5 man yet?
byu/itsbigbad inGlobalOffensive


Artikelbild:
Videokälla:

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..