×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Bättre anti-cheat till CS2 uppges vara Valves högsta prioritet

2
Valves utvecklare hintar om att de fokuserar på Counter-Strikes anti-cheat.
När Counter-Strike 2 släpptes var det många spelare som hoppades på att speltillverkaren Valve också skulle ha förbättrat sitt anti-cheat avsevärt. Så har inte varit fallet och under de månader som CS2 funnits tillgängligt har flera spelare rasat över problemet med fuskare i spelet.

Det kan det dock snart bli ändring på, åtminstone om man får tro CS-profilerna Chad "SPUNJ" Burchill, Jason "moses" O'Toole och Janko "YNk" Paunović.

I trions podcast Talking Counter säger nämligen både moses och SPUNJ att de pratat med några av Valves utvecklare under Majorn i Köpenhamn och då fått uppfattningen om att arbetet med ett nytt anti-cheat till CS2 är högsta prioritet för utvecklarna.

— Jag fick ett tydligt intryck om att anti-cheat är deras högsta prioritet. Jag kan inte gå in på det djupare än så och det kunde inte de heller eftersom det är så mycket hemlighetsmakeri kring det. Men anti-cheatet är uppenbarligen en väldigt hög prioritering för dem, säger moses varpå SPUNJ höll med.

— Det är också det intrycket jag fick, säger SPUNJ.

Hör SPUNJ och moses prata om mötet med CS-utvecklarna (02:06:00)

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och lipozzz/Reddit
Videokälla: Valve

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..