×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Så använder CS2-fuskare AI för att undvika VAC-ban

1
Fuskare kan ha inkorporerat Chat GPT för att undvika att upptäckas.
Bottande Counter-Strike 2-spelare kan ha börjat använda AI-verktyg som Chat GPT för att undvika att upptäckas av Valves anti-cheat. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Sajtens uppgifter härrör från en Reddit-tråd där en spelare visat ett klipp där personen interagerar med en motståndare i chatten som till synes svarar som om den vore en AI. För att avslöja motståndaren ber spelaren om den kan skriva ett Python-script, något som den också lyckas göra.

Ett tänkbart syfte med att låta en AI chatta med med- och motspelare skulle kunna vara att göra det svårare för andra spelare och Valve att upptäcka att det egentligen rör sig om en bot som spelar.

Att AI innebär nya utmaningar för Valves anti-fusk-program förvånar kanske ingen. Redan i december rapporterade CS-profilen Thour att fuskare använt AI för att utveckla aimbot-program som i teorin skulle kunna vara betydligt svårare att upptäcka än de fuskprogram som funnits tidigare.

CS2 Cheating, sponsored by ChatGPT
byu/LordAstolfo incs2

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Maximalfocus/Unsplash
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..