×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Lista: 5 nyheter värda att uppmärksammas i den stora CS2-uppdateringen

1
Vad tycker du om nyheterna i Counter-Strike 2?
Nattens stora uppdatering till Counter-Strike 2 har förmodligen fått det att klia i gaming-fingrarna hos de flesta CS-spelarna världen över. Fokus för de flesta har förstås legat på förändringen i den aktiva map-poolen, ändringarna på Inferno samt införandet av cl_righthand 0.

Faktum är dock att uppdateringen kommer med betydligt fler nyheter än så som också kan få betydelse för spelupplevelsen. Här är 5 nyheter av varierande betydelse som är värda att uppmärksammas i uppdateringen.

1. Införandet av Overwatch-systemet

Ett stort problem med Counter-Strike 2 har varit mängden fuskare i spelet. I nattens uppdatering inför inte Valve (åtminstone inte öppet) några förändringar i det automatiska anti cheat-systemet, men återinför istället Overwatch-systemet som en åtgärd för att stävja fuskandet.

Overwatch-systemet låter spelarbasen reglera sig själv genom att erfarna och tillförlitliga spelare får möjlighet att granska anmälningar om misstänkt fuskande. Om tillräckligt många granskare ger en fällande dom kan det resultera i en avstängning från spelet.

2. Införandet av granat-sikte

Lineups för granater är en viktig del av spelet och nu gör Valve det lite lättare för spelarna att träffa rätt med granaterna. Genom uppdateringen har nämligen tillverkaren infört ett granat-sikte som dyker upp när spelaren gör sig redo att kasta en granat.

Granat-siktet in action.
Granat-siktet in action.

3. Zeus får ytterligare en buff

Elpistolen Zeus var föremål för en del förändringar i den stora uppdatering som Valve släppte till CS2 i februari. I den senaste uppdateringen fortsätter speltillverkaren att fokusera på vapnet.

I den nya uppdateringen får Zeus en ökad kill reward från $0 till $100 och får dessutom ökad movement speed. Om ändringarna är tillräckligt för att metan ska förändras får framtiden utvisa.

4. Ny buy menu

Köp-menyn får sig ett uppsving i den nya uppdateringen och får ett par förändringar som gör det enklare för spelarna. En tacksam funktion för nya spelare är att man nu kan se hur mycket pengar man som minst kommer att ha nästkommande runda direkt i köp-menyn. Man kan också se vilka vapen som droppats i köp-zonen och plocka upp dem genom menyn.

Den nya köp-menyn.
Den nya köp-menyn.

5. Ny killfeed-ikon för in air-kills

Det finns redan killfeed-ikoner för headshots, no scopes, wallbangs, smoke kills och när man är flashad. Nu inför Valve ytterligare en ikon som visar när man får en kill i luften. Absolut nödvändigt? Kanske inte, men helt klart en rolig nyhet.


Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..