×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

Rykte: FYRR73 tar platsen i fnatic

1
Enligt flera källor är det WinFakt-spelaren Emil "FYRR73" Karlsson som fyller tomrummet som Xizt lämnat efter sig i fnatic.
Tio dagar har gått sedan Richard "Xizt" Landström lämnade ett glödhett fnatic för att satsa på CS:GO. Patrik "cArn" Sättermon gick även i helgen ut med att laget har spikat en femte spelare, och det sägs vara Emil "FYRR73" Karlsson.

Enligt flera källor är det Lions-stjärnan som tar platsen i fnatic. Karlsson har tidigare agerat in game-ledare för MYM och har även i Lions under en period, dock utan några vidare framgångar. Om det blir han som tar över ledarrollen som Xizt lämnade återstår att se.

Något som stärker misstankarna är att Emils nuvarande lag, WinFakt, inte riktigt haft någonting på gång sedan man tog in John "wenton" Eriksson då Björn "THREAT" Pers valde att lägga ner.
fnatic?
Friis
karrigan
trace
MODDII
FYRR73
Om det nu är IEM-bronsmedaljören som är fnatics femte verkar det även som att han får åka till Asien och testa på Counter-Strike: Online. Detta då fnatic planerar att åka till Shanghai, Kina för att deltaga i "CSOL"-turneringen K1 League.

När fnatic offentliggör vem som är den femte spelaren är oklart, så vi får helt enkelt vänta och se om dessa rykten stämmer.

63 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 63 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..