×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

threat slutar med CS – wenton ersätter i WF

1
Under en längre period har det ryktats om att WinFakt-kaptenen ooch forna fnatic-medlemmen Björn "threat" Pers har lagt bössan på hyllan. Idag blev det bekräftat i en nyhet hos på WinFakts webbsida.
Beskedet kommer i vad som antas vara slutklämmen för tävlingsinriktat Counter-Strike 1.6-spelande. Björn gick inaktiv så sent som i maj förra året men valde tre månader senare att återuppta sin CS-karrär. Den här gången verkar det vara ett långsiktigt beslut, även om THREAT i sitt avskedstal inte utesluter en eventuell comeback.
threat om beslutet:
Today I announce my departure from WinFakt and that I´m leaving pro-gaming for the time being to focus on other things in my life. Even though the time in WinFakt has been short I had a blastand I would like to thank everyone in the management for their understanding with my resignation. I would also like to wish my teammates Emil, Jim, Niklas and Frej the best of luck in the future. Over´n´out // THREAT
Med endast fyra man i laget tvingades det tidigare Lions-laget ut på marknanden för att hitta en ersättare. Spelaren man väljer att ge chansen är ingen orutinerad herre men likväl en överraskning. Hans namn är John "wenton" Eriksson och har, i klansammanhang, endast synts till i a2g under en kort period under förra året.

Detta ger WinFakt följande femma:
FYRR73
kHRYSTAL
zneel
niko
wenton
När och var den nya femman debuterar är i dagsläget oklart.

71 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 71 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..