×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

cArn: Vi har en femte spelare redo

1
Som många minns lämnade Richard "Xizt" Landström ett dominerande fnatic i förmån till Counter-Strike: Global Offensive och Ninjas In Pyjamas. Nu har fnatics CGO, Patrik "cArn" Sättermon, via Twitter offentliggjort att en ny femte spelare är spikad.
We have finally decided 5th player, no need for poem this time! Also, as stated before we will play several CS versions in the next months.
Vem den nya spelaren är bör offentliggöras inom ett par dagar.
Som ni ser skriver han även att fnatic kommer att spela ett flertal CS-versioner under de kommande månaderna. Att CS-legendaren skulle mena CS:GO känns föga troligt då han tidigare har sagt att fnatic inte riktigt är redo för någon övergång.

Patrik har även, i en intervju med Rakaka, bekräftat att laget bland annat kommer att sikta på att deltaga både i DreamHacks 1.6-turnering i Rumänien och K1 League i Kina, där CS: Online spelas. Där har vi två versioner.

Ett potentiellt tå-dopp i CS:GO behöver dock inte uteslutas då fnatic lade upp en bild på Facebook där de låter fansen välja vilken version som skall spelas. Man kan dock, efter bara en snabb blick i kommentarfältet, konstatera att 1.6 är spelet fnatic-fanatikerna vill se.

Om vi får se fnatic försöka sig på CS:GO, CSPromod eller, om internet-trollen får bestämma, till och med CS:Source återstår att se.

51 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 51 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..