×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus pikar storlaget efter segern: "Gick bra för oss ändå"

1
Den svenska stjärnan riktade en känga mot det tyska topplaget efter vinsten.
Hampus "hampus" Poser och hans lag Bleed Esports spelar idag final i onlinekvalet till miljontävlingen Thunderpick World Championship. Vägen till kvalfinalen gick bland annat genom en seger i semifinalen mot det tyska storlaget BIG på söndagen.

Efter vinsten mot BIG valde hampus att rikta en känga till sina motståndare. I ett inlägg på X avslöjar hampus att Bleed inför matchen ville schemalägga om den men att motståndarna vägrat. Till följd av detta tvingades Bleed spela med Alfred "RuStY" Karlsson som stand-in för Vladan "VLDN" Radevic på den första kartan.

I inlägget tackar hampus sin landsman för inhoppet och riktar också ett ironiskt tack till BIG som inte ville gå med på att schemalägga om matchen.

"Vann 2-0 mot BIG, tack RuStY för stand-in och ett STORT tack till BIG CLAN som inte ville schemalägga om matchen, det gick bra för oss ändå!", skriver hampus i inlägget.


I kvalfinalen ställs hampus mot den brittiska organisationen Gaimin Gladiators nyvärvade danska femma. Matchen är schemalagd att spelas klockan 14:30 på måndagen.

Länk till kvalets bracket.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Pressbild/BIG
Videokälla: RES/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..