×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Här blir hampus AWP-överraskad av kreativ run-boost

2
Ett riktigt snyggt play överrumplade svensken.
Swiss-gruppspelet i onlinetävlingen Yalla Compass är i full gång och efter tre spelade omgångar har samtliga svenska deltagare fortfarande möjlighet att ta sig vidare till slutspel. I den tredje spelomgången mötte den svenska stjärnan Hampus "hampus" Poser och hans lag Bleed Esports det franska laget 3DMAX som bjöd på en innovativ run-boost på Anubis.

Det var på övertid på matchens tredje karta Anubis som 3DMAX plockade fram boosten som överrumplade hampus och hans lagkamrater totalt. Tack vare boosten kunde den franska AWP-spelaren Bryan "Maka" Canda snabbt ta sig ut mid för att överraska hampus och Josef "faveN" Baumann med två välriktade skott i ryggen.

Se Makas fina play:

Makas play bidrog till att 3DMAX senare kunde stänga kartan och därmed vinna matchen med 2-1. Inför den fjärde spelomgången har Bleed en vinst och två förluster och måste därmed vinna två raka matcher för att ta sig vidare till tävlingens slutspel.

Förutom hampus deltar också de helsvenska lagen Metizport och Alliance i tävlingen. Även de har en vinst och två förluster efter tre spelade swiss-omgångar.

Länk till tävlingens bracket.

Artikelbild:
Videokälla:

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..