×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Här kraschar spelet för CS-proffset — mitt under avgörande rundan

1
Det är andra gången på kort tid som spelet kraschar i viktiga rundor under tävlingsmatcher.
De senaste veckorna har problemet med spelkrascher i Counter-Strike 2 ökat. Under semifinalen av miljontävlingen IEM Chengdu kraschade Nicolai "dev1ce" Reedtz spel mitt i en viktig runda och nu har ännu en spelkrasch förstört i en viktig tävlingsmatch.

Den här gången var det under den avgörande ESL Pro League-gruppmatchen mellan Monte och Furia Esports som olyckan var framme. Vid ställningen 12-10 hade Monte chansen att stänga den första kartan Nuke när Szymon "kRaSnaL" Mrozeks spel kraschade.

Eftersom skada redan gjorts under rundan spelades den vidare med bara fyra Monte-spelare på servern. Furia lyckades vinna rundan för att sedan tvinga fram en övertid på kartan. Där var Monte starkare och kunde till slut vinna kartan.

Se kRaSnaLs förödande krasch:

Monte vann till slut matchen med 2-1 och säkrade därmed den sista platsen i slutspelet trots oturen med spelkraschen.

Artikelbild: ESL/Twitch och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..