×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

isak vidare till slutspel i ESL Pro League — maxster visade vägen för NIP

1
Isak "isak" Fahlén är klar för slutspel i ESL Pro League.
Isak "isak" Fahlén och Gamerlegion har säkrat en slutspelsplats i ESL Pro League. Samtidigt lever Ninjas in Pyjamas vidare i turneringen.

Gamerlegions senaste tillskott Andreas "aNdulOcO" Maasing och Henrich "sl3nd" Hevesi visade vägen när laget besegrade ENCE Esports. Genom kartvinster på Nuke (13—5) och Overpass (13—10) vann svenskens lag med 2—0 i kartor och är därmed klara för vidare spel i turneringen.

Gamerlegion
aNdu, isak, sl3nd, Snax, volt

ENCE Esports
dycha, gla1ve, Goofy, hades, Kylar

Senare under fredagen ställdes Ninjas in Pyjamas mot det nordamerikanska laget BOSS i sista chansen. Genom kartsegrar på Ancient (13—8) och Inferno (13—5) säkrades segern med 2—1 i kartor. Lagets enda svensk Max "maxster" Jansson var dödligast på servern med sina 54 kills.

Ninjas in Pyjamas
alex, BluePho3nix, maxster, r1nkle, xKacpersky

USA BOSS
Cryptic, d4rty, FaNg, freshie, PwnAlone

Därmed har NIP tagit sig förbi det första hindret i jakten på en slutspelsplats. Laget behöver nu vinna två raka matcher för att avancera och under lördagen väntar ett returmöte mot Heroic där vinna eller försvinna gäller.

Ninjas In Pyjamas vs HEROIC

Artikelbild: Daniel Sandström och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..