×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Björn Borg går in som sponsor av Lilmix

1
Det svenska klädmärket väljer att stötta den svenska esportorganisationen.
Den svenska tennis-legendaren Björn Borgs klädmärke har signat ett sponsor-avtal med den svenska esportorganisationen Lilmix. Det meddelade Lilmix förra veckan genom inlägg i sociala medier.

"Partnerskapet med Björn Borg betyder oerhört mycket både för mig personligen men även för Lilmix och esporten. Björn Borg älskade vårat arbete och vi älskar deras kläder så det gick lite hand i hand", skriver Lilmix spelande vd Max "quix" Lindqvist i en kommentar till Fragbite och fortsätter:

"Under 2024 känner jag att fler och fler sponsorer har fått upp ögonen för gaming och esport, och som ni många vet så jobbar vi otroligt mycket med utbildning och montrar och med ungdomar runt om i olika kommuner samtidigt som vi tävlar i topp 5-skiktet i Sverige i CS2.

Det är inte första gången som Björn Borg sponsrar ett svenskt esportlag. Redan år 2019 hade klädmärket ett samarbete med Godsent där Björn Borg tog fram merch för organisationen. År 2015 arrangerade också Fragbite en CS-tävling i samarbete med klädmärket efter att det släppt ett eget spel vid namn "First Person Lover", en tävling som Fnatic vann.


Artikelbild: Pressbild/Björn Borg och Pressbild/Lilmix

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..