×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix klara för LAN-finalerna i Esportals Max-turnering

1
Det svenska topplaget blir det första att säkra en plats i LAN-finalerna.
Lilmix vinner det första öppna kvalet till den svenska plattformen Esportals nya tävling Max Skills Tournament. Under onsdagen gick laget obesegrade genom kvalet där man bland annat besegrade Elitserien-lag som Johnny Speeds och plusW.

I kvalfinalen var det mixlaget Podwars som stod för motståndet. Bo1-matchen, som spelades på Mirage, blev en riktig rysare som kunde avgörs först efter övertid. Flera Lilmix-spelare klev fram i segern och lagets talanger William "zyyx" Sjögren och Alex "poiii" Nyholm Sundgren toppade scoreboarden med 27 kills vardera.

Lilmix
quix, poiii, Brillo, zyyx, dex

Sverige Podwars
falqen, Doobs, PornyBig, nOLS, Gibsand

LAN-finalerna spelas den 11 maj på Inferno Online i Stockholm. Där kommer totalt fyra lag att göra upp om en prispott om totalt 80 000 kronor. Nästa kval till tävlingen spelas på onsdag den 10 april.


Artikelbild: Daniel Sandström

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..