×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Svenska stjärnan delad trea i Australien

1
Tim "nawwk" Jonasson slutar på en delad tredjeplats i ESL Challenger Melbourne.
Tidigt på söndagsmorgonen spelade den svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson och hans lag Apeks semifinal i miljontävlingen ESL Challenger Melbourne. Tyvärr blev det förlust för svensken då Made in Brazil gick segrande ur mötet efter att ha vunnit med 2-1 i kartor.

Apeks
nawwk, jkaem, STYKO, CacaNito, sense

Made in Brazil
exit, insani, saffee, drop, brnz4n

Resultatet innebär att Apeks slutar på en delad tredjeplats i tävlingen och därmed spelar hem 10 000 dollar (~109 000 kronor) i prispengar.

Resultatet är Apeks starkaste hittills under säsongen som varit tuff för laget. Under våren har Apeks fallit från att ha varit och nosat på en topp 10-placering på HLTV:s världsranking till att nu vara rankade på en 25:e-plats i rankingen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Apeks/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..