×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nawwk gör som olofmeister — visar upp ny olofboost på Overpass

2
Olof "olofmeister" Kajbjer gav tummen upp till Tim "nawwk" Jonassons nya olofboost.
År 2014 chockade Fnatic CS-världen genom att utnyttja en tidigare okänd boost på Overpass för att vinna mot LDLC i kvartsfinalen av Dreamhack Winter. Boosten, som blivit döpt till olofboosten efter Olof "olofmeister" Kajbjer, anses av många fortfarande vara den mest överlägsna taktiken som någonsin används.

Nu har Fnatic varit involverade i ännu en variant av olofboosten, men den här gången på den mottagande sidan. I Betboom Dacha Belgrad-kvalet fick Fnatic och lagets enda kvarvarande spelare från 2014 Freddy "KRiMZ" Johansson smaka på sin egen medicin då Apeks svenska AWP-stjärna Tim "nawwk" Jonasson boostades upp på till en tidigare okänd position på A-siten och lyckades därifrån få en opening kill på Aurélien "afro" Drapier.

Efter matchen valde Apeks att visa upp boosten för sina fans genom ett inlägg på X, en video som snabbt spreds som en löpeld på plattformen. olofmeister själv reagerade uppskattande på boosten som han kommenterade med orden "inte illa, inte illa alls".

Se nawwks nya olofboost:

Artikelbild: Stefan Romare och Stephanie Lindgren
Videokälla: Apeks/X

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..