×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

FACEIT: Juni-final ikväll – här är lagen *

1
Ikväll spelas FACEIT June Championship Finale, där åtta lag skall göra upp om $1,500. Än så länge är sju lag klara för deltagande varav 3 stycken är svenska.
Det har blivit dags för ytterligare en månadsavslutning för FACEIT. Fyra lag har blivit inbjudna, medan tre kvalat in via FACEITs egna lördagscuper. Na`Vi kommer liksom svensklagen Epsilon, Five Crowns, +46 Dragons samt Robin "robiin" Sjögrens europamix i Sprintfox att spela kvällens månadsfinal.

Epsilon med oklar femte kommer att spela ikväll.

Det verkar inte som att Epsilon spelar med den norske DreamHack-inhopparen Martin "cENTRYZ" Brandal ikväll, utan har lämnat den femte spelare i listan blank. Det finns med andra ord en möjlighet att lagets nya spelare, som påstås vara Andreas "MODDII" Fridh, offentliggörs redan idag.

Ingen finalist från förra månaden med
Varken de regerande mästarna i NiP Gaming, eller förra månadens tvåor Virtus.pro, står med på deltagarlistan. Det är oklart om något av dessa lag kommer att få den sista inbjudan eller ej, men vad man vet är att den svenska jätten har ESEA Invite-matcher schemalagda för kvällen.

FACEIT June Championship Finale
Na`Vi
markeloff, ceh9, Edward, Zeus, starix
fbgaming
seized, ub1que, WorldEdit, kibaken, latrob
Epsilon
jw, schneider, flusha, Devilwalk, TBA
Five Crowns
pyth, rdl, pronax, olofmeister, lidde
+46 Dragons
TOOX, Sonty, NikiJ, Kallberg, ackkee
Sprintfox
robiin, centeks, mjR, tsack, deebz
99 problems
EgorK, DSTR, keepitreal, FLMZ, En4ZenT
/10/
qk-Mantis. strux1, stavros, asmo, TORNADOTONI

Schema:
18:15 – Kvartsfinaler
20:30 – Semifinaler
23:00 – Final
Lagen ovan kommer tillsammans med ett än så länge oklart lag att slåss om en prispott på 10 000 kronor varav hälften går till vinnarna. Cupen drar igång 18:00 och kommer att livestreamas av FACEIT TV och kommenteras av Björn "THREAT" Pers, Anders Blume och Daniel "ddk" Kapadia.

* Uppdatering: Det sista laget i deltagarlistan är /10/, tidigare kända som TCM Gaming. Det är även klart vilka som står för kommenteringen, och där finner vi bland andra svenske Björn "THREAT" Pers som agerade expertkommentator i helgens RaidCall EMS One-slutspel. Texten ovan är uppdaterad.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..