×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

MODDII påstås gå till Epsilon

1
Den svenska fnatic-talangen kommer att gå till det svenska Epsilon, i alla fall om man frågar Copenhagen Wolves-spelaren FeTiSh.
Det var i en intervju med Readmore som Copenhagen Wolves-spelaren Henrik "FeTiSh" Christensen berättade att Andreas "MODDII" Fridh kommer att bli Epsilons femte spelare. Uttalandet kom i samband med förfrågan om Copenhagen Wolves, som nyligen tappat två spelare, kommer att försöka norpa spelare från de danska rivalerna.

Är MODDII på väg till Epsilon?

Epsilon gjorde sig av med André "berg" Kjellberg efter att man misslyckats med att kvala in till DreamHack Summer 2013. Detta till trots fick man, via Fnatic FragOut League, en inbjudan till turneringen och med norske Martin "cENTRYZ" Brandal som inhoppare tog man sig till final där man föll mot NiP Gaming.

För Fridhs nuvarande lag, fnatic, gick det sämre på DreamHack Summer 2013. Man åkte ut i gruppspelet och valde därefter att ställa in sitt deltagande på StarSeries VI-slutspelet för att "hitta en konsekvent strategi för framtiden". Laget reste sig dock på RaidCall EMS One i helgen när man lyckades besegra bracket-halvans favorit, LDLC.com, för att ta sig till semifinal. Där föll man dock mot de framtida vinnarna av turneringen.

Om Epsilon väljer att fortsätta med den norske H2k Gaming-spelaren, eller om de faktiskt plockar in den svenska fnatic-spelaren återstår att se.

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..