×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

fnatic hoppar StarSeries – Na`Vi får platsen

1
fnatic har ställt in sitt deltagande på SLTV StarSeries VI-slutspelet, vilket lämnar plats åt hemmalaget Na`Vi.
Det dansksvenska laget placerade sig tvåa i ligans grundserie, men detta till trots har de valt att skippa LAN-finalerna under nästa månad. Anledningen bakom avhoppet är att det är en hektisk period, och att laget behöver tid att hämta sig lagmässigt.

– Med ett flertal offline-evenemang i ryggen känner vi att vi behöver omgruppera vår trupp och hitta en konsekvent strategi för framtiden när det kommer till lagstrukturen, likväl in game-taktiker, uttalar sig laget.

MODDIIs fnatic behöver en lucka i sommar.

Planen var att fnatic skulle drabbas samman med polska ESC Gaming i den första omgången, men den platsen har nu överlämnats till Na`Vi, som kom sexa i grundserien. Följande fyra lag kommer att få spela om över 100 000 kronor i Cybersports Arena i Kiev, Ukraina den 4-7 juli.
NiP Gaming vs. Virtus.pro
NiP: Xizt, f0rest, Fifflaren, GeT_RiGhT, friberg
VP: Fox, Dosia, GuardiaN, ANGE1, kucher

Na`Vi vs. ESC Gaming
Na`Vi: Zeus, starix, Edward, markeloff, ceh9
ESC: TaZ, Neo, kuben, Loord, pasha
Det är inte det första laget som valt att skippa LAN-finalerna av den sjätte StarSeries-säsongen. Tidigare gjordes det bekant att de tyska uppstickarna i /10/, som kom trea i grundserien, hoppat av slutspelet på grund av interna problem i laget.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..