×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Na`Vi till DreamHack - delar grupp med fnatic

1
Tidigare i veckan meddelade DreamHack att polska AGAiN var det sista laget att få inbjudan till MSI BEAT IT. Danska We Need $ har idag meddelat att man ställer in sitt deltagande, vilket lämnat en plats öppen. Platsen fylls av giganterna Na`Vi, som också får dela grupp med ärkerivalen fnatic.
Danskarna kvalade in via ett onlinekval tidigare denna månad, men väljer nu att ställa in sitt deltagande. Anledningen till avhoppet är okänd. Enligt HLTV.org kommer grupperna inte lottas om då det bara är tre dagar kvar till turneringsstart. Detta gör att Na`Vi helt enkelt tar danskarnas plats i Grupp C, där de gör fnatic, Moscow Five och TeG sällskap.
Grupp A
SK Gaming
Anexis
eSahara
BYOC #2

Grupp B
ESC Gaming
AGAiN
Antwerp Aces
BYOC #1

Grupp C
fnatic
Moscow Five
TeG
Na`Vi

Grupp D
Lions
mousesports
k1ck
Earthquake
Na´Vi, fnatic och Moscow Five kommer senast från helgens MSI BEAT IT-turnering i Ukraina, där de sistnämnda tog hem finalen mot fnatic. Med helgens prestationer i åtanke, och faktumet att Grupp C nu kryddats med ytterligare ett glödhett lag gör MSI BEAT IT om möjligt till en ännu mer spännande turnering.

Självklart kommer ni kunna följa allting här på Fragbite, där våra utsända på DreamHack Winter kommer leverera coverage i världsklass.

58 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 58 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..