×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

M5 slår fnatic – vinner MSI BEAT IT Ryssland

1
Sent på kvällen, långt efter schemalagd tid, drog MSI BEAT IT Ryssland-finalen mellan ryska Moscow Five och svenskdanska fnatic igång på Cybersports Arena i Kiev, Ukraina. Moscow Five hade under sin resa slagit lag som WinFakt och DTS, medan fnatic precis kom ifrån en segermatch mot Na`Vi.
Den inledande kartan var Train, en karta Moscow Five tog initiativet på direkt. Sex rundor mot noll var ledningen som terrorister innan fnatic fick sin första runda, och dessutom plockade sju av de nio kommande rundorna. Efter halvtid såg det jämnt ut ett tag, men Moscow Five drog i en ny växel till sist och avslutade matchen med 16-11.

Den kommande banan var den relativt oprövade Cbble-remaken Forge. Moscow Five inledde grovt som anfallare, som har visat sig vara den starkare sidan på kartan. Svensklaget knep åt sig fem rundor i halvtid och matchen var i full stämning. Rundor gick hit och dit, och till sist såg stod fnatic och Moscow Five öga mot öga vid resultatet 15-14 till ryssarnas fördel. Kort sagt tog Moscow Five vara på situationen och avslutade matchen utan att behöva någon övertid.
Moscow Five vs. fnatic – 2-0
Train: 16-11 (8-7)
Forge: 16-14 (10-5)
Moscow Five: ROMJkE, ed1k, Dosia, xek, Fox
fnatic: cArn, Gux, Xizt, pita, Friis
Ovanpå detta plockade även ukrainarna DTS hem bronsmatchen mot Na`Vi efter tre kartor, vilket innebär att slutplaceringarna ser ut som följer.
MSI BEAT IT Ryssland
1. Moscow Five – $10,000
2. fnatic – $5,000 & produkter
3. DTS – $2,500 & produkter
4. Na`Vi – $1,000 & produkter
5. AGAiN – $500 & produkter
6. WinFakt – produkter
7. USSR – produkter
8. zNation – produkter

89 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 89 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..