×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

BoxeR missar Sthlm Invitational – SjoW ersätter

1
Häpnadsväckande var det när SlayerS_BoxeR offentliggjordes som åttonde och siste man till DreamHack Stockholm Invitational. Nu har superstjärnan dock åkt på en sjukdom i form av akut tarmkatarr som hindrar honom från att delta i turneringen i Kulturhuset nästa vecka.
"Lim was looking forward to attend his first European tournament; thereby it is even sadder, that"Acute enteritis" is stopping him from participating." säger Jessica Kim till DreamHack.
Ersätter koreanen gör den svenske europamästaren SjoW, som senast sågs på MLG Dallas där han placerade sig på en delad niondeplats. Därmed ser deltagarlistan för DreamHack Stockholm Invitational nu ut som följer.
Deltagarlista
mouzMorroW
LiquidJinro
dignitas.SjoW
oGsMC
LiquidHuK
White-Ra
EGIdrA
LiquidTLOStockholm Invitational hålls den 12 april i Kulturhuset i Stockholm. Biljetterna är slutsålda sedan ett tag tillbaka och Fragbite kommer givetvis att vara på plats!

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..