×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

SlayerS_BoxeR siste man till Stockholm Invitational

1
Tidigare idag avslöjades den sista lediga platsen till Stockholm Invitational-turneringen som tar plats i Kulturhuset i Stockholm den 12 april.
Den sista spelaren i ledet är ingen mindre än StarCraft-legenden SlayerS_BoxeR som ska göra sitt första framträdande i Europa. BoxeR är världens största StarCraft-profil med två WCG-guld och StarLeague titlar i bagaget. Tillsammans med det har han även en ofantligt stor fanclub och även vunnit mest TV-sända matcher i Korea.

Med BoxeR bland deltagarna så är nu uppställningen komplett och vi skådar åtta otroligt duktiga spelare som säkert kommer bjuda oss på en otroligt spännande och underhållande turnering.
Deltagarlista för Sthlm Invitational
mouzMorroW
LiquidJinro
SlayerS_BoxeR
oGsMC
LiquidHuK
White-Ra
EGIdrA
LiquidTLO
Turneringen startar som sagt vid tretiden den 12 april i Kulturhuset i Stockholm, dock är alla biljetter slutsålda så ni som ville åskåda turneringen på plats får följa livestream hemifrån istället.

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..