×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Stormedia uppmärksammar Sthlm Invitational

1
Under gårdagen publicerades en artikel på Aftonbladet där man visat ett intresse för Stockholm Invitationals StarCraft II-turnering. Man skriver om den svenska sensationen Jinro, som är den enda icke-korean någonsin att komma till semifinal i den etablerade ligan GSL. I artikeln nämns även GSL-mästaren MC som liksom Jinro kommer till Sverige och Stockholm Invitational.
I artikeln skriver man även att man kommer att streama samtliga StarCraft II-matcher från Stockholm Invitational, något som indikerar att esporten är på väg framåt i vårt grantäckta land.

Stjärnorna landar på Arlanda på Söndag
Klockan 11:20 kommer vår svenska superterran tillsammans med koreanska MC och kanadensiska HuK att landa på Arlanda flygplats. Fragbite kommer att vara på plats och vi hoppas att ni kommer att vara detsamma. Rakaka har fastställt en samlingsplats med en tidpunkt – 11:00 i Ankomsthallen i Terminal 5.

Glöm inte bort att delta i vår tävling där du har möjligheten att vinna biljetter till DreamHack Stockholm Invitational!

Klicka här för att komma till tävlingen!

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..