×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Tävling: Vinn biljetter till DH Sthlm Invitational

1
Den 12 april smäller det rejält på Kulturhuset i Stockholm. Några av de allra största namnen inom StarCraft 2 skall göra upp en turnering som pågår under dagen där prispotten ligger på hela 100 000 kronor.
Som många av er säkert vet så kunde man köpa biljetter för att kunna följa turneringen på plats. Men biljetterna blev snabbt utsålda och nu går det mer eller mindre inte att få tag på en fram till nu.

Nu kan du tack vare SteelSeries lägga vantarna på en biljett till evenemanget här på Fragbite. Det enda du behöver göra för att vinna en åskådarbiljett till denna grymma turnering är att svara på tre simpla frågor samt en utslagsfråga.
Fråga 1:
Vilken var den första koreanska organisationen IdrA spelade för när han flyttade till Sydkorea för att tävla i Brood War?

Fråga 2:
MorroW har inte alltid spelat zerg, med vilken ras vann han den första stora StarCraft 2-turneringen?

Fråga 3:
Hur många GSL-titlar har oGsMC vunnit?

Utslagsfråga:
Hur många titlar vann BoxeR under sin storhetstid i Brood War?

Om man har lyckats svara rätt på de tre frågorna samt gissat rätt eller så nära som möjligt på utslagsningsfrågan så har du säkrat en biljett till evenemanget. Eller ja, om fler än tre gissar rätt eller närmst med samma siffra kommer biljetterna att lottas ut mellan dessa personer.

Ni har fram till den 9 april på er att svara på frågorna. Vinnarna kommer att annonseras ut här på Fragbite kort efter att tävlingen avslutats.
Snabb fakta:
Datum: 12 April 2011
Tid: 15.00-23.00 CET
Vart: Kulturhuset Stockholm
För att förhindra fusk och sabotage går inte denna nyhet att kommentera!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..