×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

SC2-tävling på Kulturhuset med 100 000 kr & spelarbås

1
Efter att i förra veckan presenterat information om en turnering med slantsingling går DreamHack idag ut med information om ännu ett StarCraft 2-event. Denna gång presenterar DH information om det svenska event som är ett av de fyra så kallade main events som DH kommer att anordna under året.
Den 12 april går Stockholm Invitational av stapeln och i prispotten finns dels 100 000 kr samt även två wildcards till StarCraft 2-turneringen på DreamHack Summer. Turneringen kommer att anordnas på Kulturhuset i Stockholm där man kommer att spela i speciella spelarbås inför publik och kommentatorer.

Turneringen har plats för åtta spelare varav alla har dedikerats till inbjudna spelare. Vilka spelare som kommer att delta har ännu inte tillkännagivits men DH meddelar att det handlar om världens bästa spelare samt att man kommer att avslöja spelarna inom de närmaste dagarna.

Matcherna kommer att streamas på nätet men kan även ses på plats om man får tag i en biljett som säljs för 99 kr och kan köpas här.

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..