×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

DreamHack med annorlunda SC2-turnering

1
Många minns säkert hur dignitas-spelaren Bischu hade otur under DreamHack Winter 2010. Det var nämligen så att svensken var en del av en three-way-tie tillsammans med tyske Socke och finske Naama. Man drog lott och Socke och Naama hade turen att ta sig vidare till slutspel. Den sistnämnda vann till och med hela turneringen i slutändan medan svensken alltså åkte ut i gruppspelet på en simpel lottning.
Detta tyckte DreamHack var extremt tråkigt och anordnar därför nu en turnering där man med extremt mycket tur kan ta sig till final och möta just Bischu om 10 000 kronor. Hur? Slantsingling! Varannan omgång kommer att vara StarCraft II-matcher och varannan omgång avgörs med ett "coin toss".

Turneringen kommer spelas online den 29 Mars och har plats för 64 spelare. De bästa matcherna kommer att livestreamas med start 17.00.

Vill ni läsa mer kan ni gå till DreamHacks hemsida.

39 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 39 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..