×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

DH delar ut 1,5 miljoner under 2011 – mer info på stream

1
DreamHack har gått ut med information om hur prispengarna för deras turneringar under 2011 kommer att se ut. Ur den knapphändiga informationen framgår dock att DreamHack kommer dela ut hela 1,5 miljoner kronor i prispengar under året.
Vilka turneringar pengarna kommer att gå till samt även vilka spel som kommer att få ta del av prispengarna är ännu inte känt men mer information kommer att tillkännages på livestream (!) imorgon kväll.

Det är i samband med releasefesten för e-sportspelet Bloodline Champions (se nyhet) som DreamHack kommer att presentera mer fakta om hur 2011 kommer att se ut för DH och deras turneringar.

Då informationen kommer att tillkännages på releasefesten för Bloodline Champions är det inte en långsökt gissning att spelet kommer vara ett av de spel som DreamHack kommer dela ut prispengar i under året.


Livestreamen från releasefesten hittas här och DreamHack förväntas beträda streamen omkring klockan 19:30 på fredagskvällen.

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..