×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT, threat, SjoW, TLO m.fl testar BLC på fredag

1
I början av året släppte det Skövdebaserade Stunlock Studios sitt spel Bloodline Champions, ett spel som många anser vara värdigt en plats i esporten. På fredag kommer olika esport-profiler att sätta sig ner på Inferno Online i Stockholm för att testa spelet i samband med den releasefest som kommer att anordnas under kvällen.
På plats kommer bland andra GeT_RiGhT, threat, TLO, SjoW och James "2GD" Harding att vara. Den sistnämnde är känd för att ha kommenterat alla möjliga spel hos ESL och även på DreamHack. James är esport-ansvarig för Bloodline Champions efter att ha släppt allt för att satsa helhjärtat på det nysläppta spelet.

Fragbite kommer att vara på plats för att fota och prata med folk om det nya spelet och lite till. Vill ni läsa mer om Bloodline Champions kan ni bege er in på deras hemsida.

Bloodline Champions - flipp eller flopp?

681 personer har röstat

100 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 100 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..