×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

moddii lämnar MYM – ska Gux ersätta? **

1
Igår rapporterade vi om att MYM tagit in en standin för moddii i sista-chansen-kvalet till Extreme Masters senare i vår. Ryktet gick då att moddii fått förhinder av olika anledningar.
För en kort stund sedan kom det till vår kännedom att moddii, som faktiskt varit framstående i laget, bestämt sig för att lämna MYM. Inga officiella uttalanden har ännu gjorts, men olika uppgifter gör gällande att dålig kommunikation ligger bakom beslutet. När Fragbite når moddii för en kommentar bekräftar han sitt avhopp men lämnar inga vidare kommentarer.

Följande killar återstår i laget:
zet
pita
Jumpy
Delpan
Precis som vi skrev igår är det värt att notera är att om MYM skulle lyckas kvalificera sig till EM kommer de troligtvis bli tvungna att använda sig utav samma laguppställning som de använder i nyss nämnda kval. Detta innebär alltså att inhopparen wazorN troligtvis fått spela Extreme Masters oavsett.

* Uppdatering: Rykten hos Rakaka gör under dagen gällande att forne fnaticspelaren Gux ska vara på väg in i laget istället för moddii. En Gux som så sent som igår fick sparken av fnatic efter att det sociala spelat inte fungerat tillfredsställande. Huruvida det ligger någon sanning i påståendet återstår att se.

** Uppdatering: HLTV.org har varit i kontakt med Gux under eftermiddagen och Gux förnekar ryktena som säger att han ska ta moddiis plats i MYM. Till HLTV.org säger Gux att han "inte ens varit i kontakt med MYM i frågan".

147 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 147 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..