×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Extreme Masters

MYM lånar in dansk i sista chansen-kval till EM

1
Enligt HLTV.org väljer det numera etablerade svenska topplaget MYM att låna in den danska före detta SoA-spelaren wazorN. Lånet gäller en nyligen offentliggjord mini-turnering om den sista platsen till Extreme Masters europeiska finaler. Rapporterna indikerar på att det är skånepågen moddii som har fått förhinder.
Då de redan klara deltagarna p00nhandlers (f.d. SoA) meddelade att man fått förhinder var ESL kvicka med att sätta igång ett sorts sista chansen-kval för att fylla den lediga platsen på evenemanget som går av stapeln redan om en vecka. Mini-turneringen innehåller för närvarande fyra stycken lag som misslyckades med att kvalificera sig till LAN-slutspelet genom förlust i sina respektive playoff-matcher.

Följande fyra lag har chansen att knipa den sista platsen till de europeiska EM-finalerna:
MYM
AGAiN
Frag eXecutors
confis.org
Värt att notera är att om MYM skulle lyckas kvalificera sig så kommer de troligtvis bli tvungna att använda sig utav samma laguppställning som de använder i nyss nämnda kval. Något datum för turneringen verkar inte vara satt, men med eventet alldeles runt hörnet så är det ingen vågad gissning att det sätter igång inom bara någon dag.

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..