×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Matförgiftning skakar ESL Pro League — flera spelare sjuka

1
Ludvig "Brollan" Brolins lagkamrat är en av spelarna som drabbats.
På torsdag kväll kliver MOUZ in i slutspelet av ESL Pro League. Tyvärr har förutsättningarna för lagets förberedelser inte varit de bästa.

Lagets polska in-game leader Kamil "siuhy" Szkaradek har nämligen drabbats av matförgiftning. Det berättar spelaren själv genom ett inlägg på X där han frågar sina följare om råd för att bli av med besvären.


Om det är någon tröst för Mouz verkar det som att siuhy inte är ensam om att ha drabbats av problem till följd av maten på Malta. I ett svar på polackens inlägg skriver Complexity Gaming-spelaren Jonathan "EliGE" Jablonowski att "alla drabbats av något just nu" och förra veckan skrev BOSS-spelaren Justin "FaNg" Coakley att han tvingats spela trots att han var sjuk.

Mouz spelar sin kvartsfinal på torsdag klockan 19:30. Laget ställs mot vinnaren i onsdagens åttondelsfinal mellan G2 Esports och 3DMAX.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..