×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

isak utslagen ur ESL Pro League: "Kan vara nöjda"

1
Den svenska stjärnan har spelat färdigt på Malta.
Isak "isak" Fahlén och hans lag Gamerlegion är utslagna ur ESL Pro League. Laget föll i tisdagens sextondelsfinal mot Virtus.pro med 0-2 efter två jämna kartor.

Gamerlegion
isak, sl3nd, aNdu, volt, Snax

Virtus.pro
electroNic, fame, Jame, FL1T, n0rb3r7

"En jämn serie men vi är inte där än med tanke på bristen på träning. Vi kan vara nöjda med vad vi gjorde på detta event, många positiva saker att ta med oss", skriver isak efter matchen i ett inlägg på X åsyftandes faktumet att Gamerlegion så sent som för en månad sedan presenterade två nya spelare i sin femma.


Sextondelsfinalen avgjordes på Anubis och Mirage och bägge kartorna slutade med siffrorna 13-11 till VP:s fördel. Det ryska lagets nyförvärv Denis "electronic" Sharipov var lagets mest framträdande spelare och avslutade matchserien med 37 kills och 87,0 i ADR.

I och med förlusten slutar Gamerlegion på en delad 13:e-plats i vårens upplaga av ESL Pro League och för svensk del är det nu bara Ludvig "Brollan" Brolin som är kvar i tävlingen. Brollan och hans lag MOUZ kliver in i slutspelet på torsdagskvällen då laget spelar kvartsfinal mot vinnaren i onsdagens åttondel mellan G2 Esports och 3DMAX.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..