×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve genomför banvåg i CS2 — verkar fokusera på case farmers

1
En viss typ av fuskare verkar vara föremål för Valves banvåg.
Under helgen verkar speltillverkaren Valve ha genomfört någon sorts banvåg i Counter-Strike 2. Det visar flera verktyg som spårar antalet VAC-avstängningar i spelet.

För den som hoppats att avstängningarna är kopplat till en uppdatering av Valves anti-cheat verkar dock bli besviken. Föremål för banvågen verkar nämligen inte ha varit fuskare som förstör för andra spelare, utan istället rapporterar flera profiler att avstängningarna i huvudsak drabbat case farmers och account-boostare.

"Jag har fått information om att många av de VAC-bans som delades ut igår och idag är ett resultat av att en boosting-/case farming-panel upptäckts och inte nödvändigtvis handlar om någon sorts Overwatch- eller fusk-banwave", skriver CS-profilen killa i ett inlägg på X.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/CS Stats
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..