×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Här får CS-proffset en känga av ESL:s bildproducent

1
Inte supersnällt av bildproducenten.
Den kinesiska proffsspelaren Zhuo "advent" Liang hade en tung start på Inferno i Tyloo i fredagens ESL Pro League-möte mellan Tyloo och Sharks Esports. Efter 14 rundor hade 31-åringen inte fått en enda kill.

Då valde tävlingsarrangören ESL:s bildproducent att rikta en subtil känga mot spelaren. I väntan på rundstart zoomade producenten först in på en soptunna för att sedan långsamt gå över till en bild av advents spelarmodell.

Producentens tilltag uppmärksammades av tittarna och klippet på sekvensen spreds flitigt på flera sociala medier, bland annat på Reddit i tråden"cameraman did advent dirty with this one lmao".

Trots advents svaga individuella prestation på Inferno lyckades Tyloo till slut vinna kartan och därmed hålla sig kvar i tävlingen. Laget spelar en måstematch i grupp B på lördagen med schemalagd starttid klockan 16:30.

Se sekvensen:
cameraman did advent dirty with this one lmao
byu/Away_Active7903 inGlobalOffensive

Artikelbild: Adam Lakomy/ESL och ESL/Twitch
Vidoekälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..