×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kvalseger för Johnny Speeds — säkrar sista biljetten till Stockholm

1
Det stjärnspäckade laget kommer att spela LAN-slutspel i Max Skills Tournament.
Johnny Speeds blir det sista laget att ta en plats i LAN-finalerna av Esportals tävling Max Skills Tournament. Det står klart efter att laget på onsdagskvällen vunnit det fjärde och sista öppna kvalet till tävlingen.

Laget vann fem raka matcher i kvalet och var aldrig riktigt hotade att förlora en match. I finalen ställdes femman mot mixlaget BRANDMAN som utgjordes av två Young Ninjas-spelare, två Kappa Bar samt Love "phzy" Smidebrant.

Sverige Johnny Speeds
draken, Lekr0, Ro1f, Chawzyyy, spooke

Sverige BRANDMAN
delle, jocab, TIMhehe, phzy, Silence

Finalen, som spelades på Anubis, slutade 13-6 till Johnny Speeds. William "draken" Sundin var topfragger i matchen med 22 kills.

LAN-finalerna av Max Skills Tournament äger rum den 11 maj på Inferno Online i Stockholm. Förutom Johnny Speeds har Lilmix, AURA och Flying Angels kvalat till slutspelet.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och João Ferreira/PGL
Videokälla: Esportal/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..