×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

friberg föreslår ändring i map-pool-systemet — vill ha 5 kartor istället för 7

1
Adam "friberg" Fribergs förslag har mötts av viss skepsis bland spelarna.
Map-poolen i Counter-Strike skulle kunna bantas från sju kartor till fem och kartor borde bytas ut efter varje Major. Det föreslår iallafall den svenska CS-legendaren Adam "friberg" Friberg i ett uppmärksammat inlägg på X.

I inlägget frågar friberg sina följare vad de tycker om hans förslag att låta map-poolen bestå av färre kartor, en förändrad veto-process och större frekvens på rotation i

"Gå bort från en 7 kartor stor map-pool, kör 5 kartor och ändra veto-processen (pick, pick, ban, ban, tredje) och byt ut 1-2 kartor efter varje Major. Tankar?", skriver friberg.

Förslaget har mötts med viss skepsis från CS-spelarna på plattformen. De flesta pekar på att en mindre map-pool skulle innebära mindre variation i kartvalen och att det skulle riskera att bli tråkigt för fansen att se samma kartor om och om igen.


Artikelbild: Skärmbild/X och Counter-Strike och Kalle Strömgren
Videokälla: Pinnacle/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..