×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nytt spelarrekord i CS2 — ifrågasätts av spelarna

1
Alla är inte övertygade om att siffrorna verkligen är legit.
Under helgen registrerade Steam-databasen Steam DB över 1,6 miljoner samtidiga spelare i Counter-Strike 2. Det är den högsta siffran som uppmätts sedan strax innan släppet av CS2 förra året då CS:GO slog nya rekord under sommaren.

Det är dock inte alla som är övertygade om att siffrorna verkligen stämmer överens med verkligheten. I flera trådar på Reddit skriver spelare att de är övertygade om att siffrorna fått en rejäl boost av case-farmande botar och att fuskproblemen gör att riktiga spelare håller sig borta från spelet.

"Jag såg det här idag och jag kan bara inte förstå hur eller varför så många människor spelar spelet. Det här är bokstavligen den värsta okontrollerade fuskepidemin jag någonsin sett i något spel och jag har spelat till och från sedan 1.6", skriver användaren swivels_and_sonar.

Comment
byu/CaraX9 from discussion
incs2


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Skärmbild/Steam DB
Videokälla: Valve

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..