×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

THREAT om valet att släppa Brollan: "Så bra i rätt miljö

2
Björn "THREAT" Pers säger att det kändes som slöseri att behålla Ludvig "Brollan" Brolin i Ninjas In Pyjamas.
Efter att Ludvig "Brollan" Brolin lånats ut från Ninjas in Pyjamas till MOUZ har den svenska stjärnan gått från klarhet till klarhet. Under Majorn i Köpenhamn tog sig Brollan och hans lag till kvartsfinal och individuellt var 21-åringen en av lagets bästa spelare.

I en intervju med nyhetssajten Pley.gg berättar NIP:s general manager Björn "THREAT" Pers om beslutet att transferlista Brollan. I intervjun hyllar han spelaren och säger att han inte tror att NIP var rätt miljö för honom just nu.

– Brollan är ett utmärkt exempel på en spelare som kan vara så bra i rätt miljö. Och jag var inte säker på att jag skulle kunna skapa den miljön på mycket kort tid, säger THREAT och fortsätter:

— Jag kände att det var ett sådant slöseri att behålla honom här medan vi fortfarande försökte hantera saker och ting och med erbjudandet från Mouz som kom in.

Förutom Brollan valde NIP också att släppa coachen Daniel "djL" Narancic samt spelarna Kristian "k0nfig" Wienecke, Daniil "headtr1ck" Valitov och Patrick "es3tag" Hansen för att bygga om laget helt. Än så länge har laget plockat in Max "maxster" Jansson och Artem "R1nkle" Moroz som ersättare.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Kalle Strömgren
Videokälla: PGL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..