×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

De får nawwk möta i sin öppningsmatch i Majorn

1
Sveriges bästa AWP-spelare ställs mot brasilianskt motstånd.
Samtliga regionala kval till den historiska första Majorn i Counter-Strike 2 är färdigspelade och i och med speltillverkaren Valves senaste uppdatering av sin världsranking har seedningen för Majorn färdigställts.

För svensk del innebär seedningen att Ludvig "Brollan" Brolin och hans Mouz slipper Majorns inledande swiss-gruppspel utan får en direktplats i tävlingens andra gruppspel. Tuffare väg får Tim "nawwk" Jonasson då hans Apeks seedats till att spela också det första gruppspelet.

Genom att studera Valves världsranking har esportsajten Liquipedia kunnat ta fram vilka de inledande matcherna i Majorn kommer att bli. Enligt sajten kommer Apeks att ställas mot det brasilianska laget Pain Gaming i sin öppningsmatch.

Majorn drar igång med det inledande swiss-gruppspelet den 17 mars. Exakt matchschema har tävlingsarrangören PGL ännu inte meddelat.

Samtliga lag som kvalat till Majorn samt deras seedning:

Artikelbild: Pressbild/PGL och Apeks/X
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..