×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

AWP-stjärnan bryter tystnaden – därför lämnade han Cloud9

1
Dmitry "sh1ro" Sokolov öppnar upp om beslutet att lämna Cloud9.
Under oktober månad meddelade Dmitry "sh1ro" Sokolov att han lämnar Cloud9. Anledningen till beslutet var inget han delade med sig av.

"Just nu vill jag inte dela med mig av några detaljer om vad, hur och varför. Jag har tänkt mycket, vägt för- och nackdelar, och jag kan inte säga med säkerhet hur korrekt det här beslutet kommer att vara i framtiden", skrev han då i ett inlägg.

Nu har dock den ryske stjärnan öppnat upp om varför beslutet togs, skriver Pley.gg. I en intervju med hans nya lag Team Spirit berättar han att det var flera orsaker som låg bakom det.

– När jag lämnade laget togs det emot konstigt. Jag har läst kommentarer och vad folk säger. Folk vet vanligtvis inte allt. De antar alla olika saker, och alla en åsikt, men det är bara så det är, sa sh1ro i intervjun och fortsätter:

– Jag har blivit ombedd att berätta varför jag lämnade Cloud9. Det är inte på grund av killarna i laget. Jag är helt okej med dem. Jag lämnade på grund av en kombination av faktorer. Jag ville gå vidare. Jag kände en stagnation i Cloud9, och jag ville utvecklas och prova nya saker. Men jag visste inte var den vägen skulle ta mig.

Det som väntar härnäst för sh1ro och hans nya lag är ett fullspäckat schemat. Först deltar de i det stängda kvalet till PGL Major i Köpenhamn, sedan är det dags för BLAST Premier Spring Groups och play-in för IEM Katowice.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..