×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Var är Train? CS2-spelare undrar om försvunna kartan

1
Hur länge ska vi behöva vänta på Train i CS2?
När Valve avslöjade att Counter-Strike 2 skulle släppas tidigare i år visade man bland annat upp Train som en av kartorna som skulle förbättras i spelet. Men när släppet av CS2 till slut kom fanns kartan inte med i spelet.

Nu frågar sig CS2-användarna vad som har hänt med den populära kartan. I en tråd på Reddit ställde användaren Pokharelinishan den enkla men rättframma frågan — var är Train?

Det har nu gått drygt en månad sedan CS2 släpptes fullt ut och än så länge har Valve släppt flera uppdateringar till spelet. Fokus verkar dock ha legat primärt på att åtgärda buggar och fel i spelet framför att släppa nytt content.

I en intervju med nättidningen PC Gamer underströk Valves CS2-utvecklare att spelet inte är färdigt än utan kommer att utvecklas över tid vilket talar för att kartan med största sannolikhet kommer att dyka upp någon gång framöver.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..