×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

B1ad3 historisk efter inhoppet i IEM Sydney

1
Hur många av er kan säga samma sak?
När Oleksandr "s1mple" Kostyliev tyvärr blev tvungen att hoppa över IEM Sydney på grund av pappersarbete blev Natus Vincere tvungna att spela med sin tränare Andrey "B1ad3" Gorodensky.

Sekunden matchen började slog B1ad3 ett otroligt rekord, nämligen att ukrainaren tävlat i alla versioner av Counter-Strike på LAN. De versioner av spelet som B1ad3 tävlat i är CS 1.6, CS:CZ, CS:S, CS:GO och nu även CS2. Det ses som otroligt att någon kommer lyckas med detta utöver B1ad3.

Hur presterade då Navi i lagets första matcher i tävlingen? Laget vann sin öppningsmatch mot Apeks med 13-9 där Justinas "jL" Lekavicius stod för ett omänskligt framträdande och lyckades få hela 30 frallor (notera att CS2 spelas med formatet MR12). Inhoppade B1ad3 däremot fick nöja sig med 4 starka kills.

När det sedan var dags för bo3 mot MOUZ för att gå vidare till slutspel förlorade man med 2-1 i kartor. För att återigen sätta bästa mot sämsta insats i Navi fick Valeriy "b1t" Vakhovskiy 69 kills på 3 kartor medans B1ad3 samlade ihop 17.

På tisdagen fortsätter Navi mot Faze Clan i lower-bracket final och vi får gissa att inhoppande B1ad3 ägnat måndagen åt att förbereda sig inför mötet.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..