×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

tMa erkänner fusk – lämnar clanblomma *

1
tMa, som spelade i clanblomma en längre tid, har nu åkt fast för fusk under en träningsmatch mot From Behind. Han erkänner att han fuskade under matchen men säger också att det var en engångsföreteelse. Som ett resultat av detta har han tvingats att lämna clanblomma.
Bevisen fanns tidigare att ladda hem från bland andra Feared Gamers hemsida, men det verkar som om det blivit lite överbelastat nu. Å andra sidan är bevis inte nödvändigt då tMa redan erkänt och det inte är något snack om saken.



clanblomma är nu:

  • Debbah
  • Myzk0
  • Nookie
  • HighFigh

Mer information finns i våra intervju med tMa. En intervju med Myzk0 kommer så fort han lyckats sparka igång sin uppkoppling.

tMa


Hej tMa! Du har, som du kanske har märkt, blivit fuskanklagad. Stämmer anklagelserna?



Japp, de stämmer. Fick ett fusk av min gode vänn Sund för att vi hade misstankar om en snubbe så vi skulle titta, jag fick flipp och testade själv fusket 1map d2 (aldrig testat förr).





Att bli stämplad som fuskare efter att bara ha testat kan inte vara särskilt kul. Hur känns det just nu?



Det känns riktigt illa, iom att clanblomma LANAR 24/7 i princip så vet alla :S , men vår mogna cs värld (inkluderat mig själv som testat fuska) är inte bättre :) Tänk på detta, om du testar knark äru en knarkare då ?!





Hur reagerade dina klanpolare när de fick reda på att du testat fusk?



Ja de blev så klart besvikna och jag beslutade mig att lefta, vill ju inte smutsa ner mina IRL polare..





Höll de med dig i ditt beslut att lämna klanen?



Japp !





Vad kommer du att ta dig för nu? Kommer du att lägga ner CS-spelandet eller kommer du att försöka fortsätta? Hur tror du att det kommer att gå?



Om folk säger "han har alltid fuskat" osv cheka så dålig jag var på att dölja det haha :P Jag kommer fortsätta spela CS, öppen för förslag.





Hur tror du att clanblomma kommer att klara sig utan dig? Har de någon ny spelare på gång?



Det kommer bli tufft utan mig :)) vet ej om dem har någon på G :) men jag önskar dem all lycka kommer att åka med dem på lan osv , vi har sjukt kul.





Vilket är ditt bästa minne från tiden som blomma?



HAHA vi har RIKTIGT många, men kan ta 2 st.



*jag visar röven för debbah , jag säger "vill du slicka mig här?" .... tiden går ett litet tag debbah funderar "jag får se igen.."

*jag visar

"JA TOMPA DET VILL JAG"

Sen har vi slaggebrudeN^^





En del personer som stämplats som fuskare har bytt nick för att sedan komma tillbaka med en fräsch start, är detta något som är aktuellt för dig?



Nej för fan, jag vet (samt de flesta) att jag inte fuskar... Lanade som sagt 24/7 med blomma samt har varit på RZ ett par ggr.





Vad ska du göra efter den här intervjun?



Va med mina polare.. ringa tjejen O PUMPA PUBLIC , ne men bara ta d lugnt :)





Alright, det var allt. Tack för din tid och lycka till i framtiden. Är det något som du vill tillägga?



Hehe tack flpee för ännu en intervju dock en tråkigt sådan :)), fragbite rules, clanblomma rules jag rules ni tattare där ute som dömer mig som fuskare rullar inte lika långt ! 1 gång är ingen gång.




* Myzk0 fick äntligen fart på sitt internet och vi kunde slutföra intervjun.



Myzk0


tMa blev nyligen fälld för att ha testat fusk i en träningsmatch mot From Behind. Hur ser du på saken?



Jag är självklart så besviken på tMa att det inte går att bekläda med ord, men samtidigt vet jag att det är första gången han testar, plus att han är riktigt gó IRL. Mycket tråkigt detta.





Var det ett enhälligt beslut inom klanen att tMa skulle lämna?



Ja, och han förstod själv att det nog var bäst så. Självklart kommer vi att hålla kontakten med honom IRL, men på CS kommer clanblomma inte att spela med honom mer.





Vad händer med clanblomma nu? Har ni någon ersättare på gång?



Som det ser ut nu så överväger vi en del spelare som kan fylla det stora tomrummet efter tMa, men framtiden får utvisa vem av dem det blir. Vi betackar oss vänligt för frågor om tryout.





Hur har tMas fusk påverkat klanen? Har ert nyvunna internetcafé haft något att säga? Är klanens rykte allvarligt skadat av vad du har sett hittills?



Det har påverkat oss i den grad att vi har förlorat en nyckelspelare, och självklart är det mycket snack. Vi har inte haft tillfälle att ta upp det med vår internetcafésponsor än, men så fort tillfälle ges ska vi diskutera detta. Klanens rykte är självklart skadat, men jag tror nog att vi överlever den här chocken, för de trogna fansen stannar kvar. Stort tack till er!





Hur tror du att det kommer att gå för tMa i framtiden? Kan han fortsätta med CS utan ett identitetsbyte?



Jag tror inte att han kommer att försöka sig på ett identitetsbyte, och med tanke på att de som känner honom vet att detta bara var ett hjärnsläpp, och han har redan fått stå sitt kast då han inte är med i clanblomma längre. Jag tror att han kommer att ta det lugnt en tid framöver, sen får vi se vad det blir av honom.





Vad anser du att man ska göra med de som åkt fast för fusk? Ska de som bara testade, även om man aldrig kan vara säker på att det bara var det, behandlas annorlunda än de som spelat en längre tid med fusk?



Jag tycker att man bör behandla de som bara testade lite mildare, än de som upprepade gånger använt sig av fusk. Dock så är detta inget försvar, att fuska är fullständigt förkastligt, speciellt på en sådan här hög nivå. Vi är lika upprörda som resten av communityn av denna incident.





Okej, det var allt jag hade. Tack för din tid och lycka till i framtiden. Är det något som du vill tillägga?



Jag vill återigen tacka de trogna fans som står vid oss i vått och torrt, samtidigt som jag önskar tMa lycka till i framtiden. Ses irl, polarn :)

610 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 610 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..