×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

1kk AxA obv

3 985
cred
3 927
kommentarer
57
trådar
24 643
träffar
Namn Pierre Lindh
Användarstatus Old School
Stad Alingsås
Medlem sedan 2003-10-22
Senaste aktivitet 3592 dagar, 14 timmar, 12 minuter
"Att viga Ditt liv åt kyrkan tar Dig till himlen. Att viga Ditt liv åt Fragbite tar Dig till 1000-klubben."

http://www.fragbite.com/?fileID=1901


#103 AxANinh0
2005-11-29 23:46
Haha det är så humoristiskt att läsa att små fbpojkar skriva ut vad dom har hört sina 14åriga kompisar vräka ur sig.

Man ser ofta folk i framför allt högstadieskolor gå omkring med så kallade "sverigetröjor". Dessa personer hävdar i 99 fall av 100 att de är "patrioter" istället för rasister samtidigt som dom inte vet ett skit om hur sverige fungerar, vilka som har makten och hur sverige styrs.

Är inte detta ganska konstigt? Man frågar dom varför dom är "patrioter". Jo för att dom älskar sitt land och vill ha hårdare invandrarpolitik. Detta hävdar de själva inte vara de minsta rasistiskt.

Man frågar dom varför dom vill ha hårdare flyktingpolitik, dom har inte en aning men drar till med att de lever på bidrag. Jaha, kan du berätta hur dagens flyktingpolitik fungerar? det har dom ingen aning om. Sen frågar man dom om invandrare inte är lika mycket värda. Och det är här deras dubbelmoral visar sig. Vissa kanske säger ja, och då är dom ju solklart rasister (eller ja, de har ju bara sökt sig till en avvikargrupp för att få kompisar) eller säger de att dom är lika mycket värda som oss för att slippa bli kallad rasist, men då kan man ju undra. Varför ska vi ha en hårdare invandrarpolitik om invandrarna är lika mycket värda som oss? Ja menar, ska vi inte införa ett barn per familj också för att minska vår redan låga population?

Jaha, men hur blir man då patriot eller nazist om man inte har en aning om själva idéerna? Jo, av en väldigt enkel orsak. Grupptryck. Bland dagens ungdomar spelar grupptrycket otroligt mycket in, mer än vad man tror. Människor är flockdjur och söker sig alltid till andra människor. Om en person blir utstött kan han söka sig till en så kallad "avvikargrupp" dessa kan vara kriminella gäng, nazister.. Ja helt enkelt grupper som är utstötta av samhället. För att få uppskattning och bekräftelse av de andra i gruppen kommer personen i fråga göra lika dant som de andra personerna i gruppen. Ju mer han gör det, ju mer bekräftelse får han av sina nya kompisar.


Personligen skrattar jag dessa osäkra "patrioter" i ansiktet. Dels för att de är så korkade och dels för att dom verkligen inte har en aning om vad dom snackar om.

I och för sig måste man ju vara rätt korkad för att kalla sig själv patrion eller nazist. För en någorlunda vettig person vet att det bara är ren nonsens.


Sen skulle jag vilka fråga de personer här som nu kallar sig "patrioter" eller "nazister" vad de tycker om zlatan. Ska han kickas ur landslaget?
Laddar...
Något gick fel när vi försökte ladda in tabelldatan. Försök igen.
Laddar...
Något gick fel när vi försökte ladda in tabelldatan. Försök igen.
Laddar...
Något gick fel när vi försökte ladda in tabelldatan. Försök igen.
Laddar...
Något gick fel när vi försökte ladda in tabelldatan. Försök igen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..