×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Astrologi= Grymt bevis för HÖGRE MAKTER!

Postat av Fick en Snilleblixt den 14 November 2008, 00:40
269 kommentarer · 1 634 träffar
.

ASTROLOGI = ÖDETS VETENSKAP!


ASTROLOGIN BASERAS PÅ ASTRONOMIN!


GALILEO, KEPLER, BRAHE = SUVERÄNT BRA ASTROLOGER!



Astrologin är de facto den ÄLDSTA och ädlaste VETENSKAPEN på jorden, alla vetenskapers Moder, som samtidigt bevisar att det är Högre makter som verkar och styr i Universum...



Astrologin baseras på astronomin, och är den ädlaste vetenskapen som överhuvudtaget existerar och bevisar samtidigt att karmat (ens framtid) kan avläsas av planeternas och stjärnornas positioner i ens födelsehoroskop!!



Tiden här i den materiella världen är ett uttryck för ödets gång, man står helt sonika under tidens och karmats herravälde i den materiella existensen!


Det är därför som skickliga astrologer kan AVLÄSA ÖDET (karmat), genom att ta hjälp av tiden och himlakropparnas rörelser!



Galileo, Kepler och Brahe var alla väldigt skickliga eminenta astrologer, som kunde konsten att avläsa en människas karma, dvs öde, med hjälp av Solens och planeternas rörelser runt Moder Jord. De bevisade att astrologin fungerar och att den därmed alltså är en reell vetenskap!



____________________________ ________________________




INNEHÅLL:



1) Copernicus, studerade flitigt den astrologiska vetenskapen!


2) Galileo, eminent astrolog, ställde tusentals horoskop!


3) Kepler, hovastrolog, förutspådde flera krig, en gigant!


4) Tycho Brahe, förutspådde Gustav II Adolf!


5) Willian Lilly, förutspådde branden i London 1666!


6) Astrologin vetenskapligt bevisad!


7) Tips på världens grymmaste astrologiska sajt; indiern K.N. Rao!


8) Till diskussion!



____________________________ ________________________




Som ni säkert känner till, så var dessa supersmarta astronomer och fysiker även högst eminenta aktade verksamma astrologer!


Dessa vetenskapens giganter lyckades alla ypperligt väl med att kombinera dessa två systervetenskaper (astrologin baserar sig på astronomin) och hade många exakta förutsägelser, baserade på himlakropparnas rörelser, på sina samveten...



Man kan på intet sätt jämföra den vetenskapliga metodik och komplexa prognostiserande dessa astronomer använde sig av i sitt astrologiska arbete med dagens urvattnade astrologi som ofta bara baserar sig på soltecknen...



Här kommer nu en liten presentation av vetenskapsmännen Brahe, Galileo och Kepler och deras stora framgångar som praktiserande astrologer, fakta som tyvärr lyser med sin frånvaro i våra läroanstalter:


http://www.mountainastrologer. com/scofield.html



____________________________ _ _______________________




1) Nicolaus Copernicus (1473-1543)


Nicolaus Copernicus fick blodad tand för astrologin när han studerade astrologi på Universitetet i Krakow och vidare på Universitetet i Bologna där han assisterade en professor i astrologi. I Italien var faktiskt astrologikurser obligatoriska inom medicinstudierna under många sekler...


Copernicus sökte reformera den teoretiska astronomin, fullt medveten om att förbättringar inom astronomin skulle leda till förbättringar i dess praktiska uttydande motsvarighet, astrologin.



____________________________ _ _______________________




2) Galileo Galilei (1564-1642):


http://www.skyscript.co.uk/gal ast.html


Galileo Galilei var en mycket skicklig och hängivet praktiserade astrolog under större delen av sitt liv, och bland de otaliga horoskop han ställde återfinns bl.a. Ferdinando I de Medicis horoskop och en mängd andra kungligheter och adelsmän.


År 1613 ställde Galileo horoskop för sina döttrar Virginia och Livia, som då var 13 respektive 12 år gamla (horoskopen finns fortfarande bevarade), och det han såg i deras horoskop måste ha gjort honom bestört, för strax därefter placerade han bägge två i kloster på livstid...


Galileo publicerade en mängd astrologiska verk, varav 14 stycken fortfarande finns bevarade för eftervärlden. I en av dessa inkluderade han till och med en omfattande astrologisk skildring av Cosimo de Medicis horoskop.



All brevkorrespondens från Galileo till hans astrologiska kolleger är försvunna och kvar finns bara svarsbreven, och på samma sätt är de mest berömda horoskop han ställde försvunna, kvar finns bara ca 25 horoskop ställda av honom tillsammans med hans horoskopanalyser.



År 1632 publicerade han sitt största astrologiska verk, "Dialogues Between Two World Systems", där han bland annat avhandlar primära direktioner. Hans exemplar av Ptolemaios astrologiska bibel "Tetrabiblos" var fylld av intressanta astrologiska noter och kommentarer, men har sedermera olyckligtvis under mystiska omständigheter "försvunnit", tydligen inget som den moderna vetenskapens apostlar vill riskera hamna i sina lärosalar...



Det är inte många som känner till att den gode Galileo med hjälp av himlakropparnas rörelser astrologiskt kunde beräkna tidpunkten på dygnet han var född; nämligen någon gång mellan 15:30-16:00 den 16:e februari 1564, alltså inte den 15:e februari som är det felaktiga officiella datumet:


http://www.skyscript.co.uk/gal chart.html

http://www.skyscript.co.uk/gal ast.html#gb



____________________________ _ _______________________




3) Johannes Kepler (1572-1630):


http://www.skyscript.co.uk/kep ler2.html


Johannes Kepler räknas till en av de stora giganterna inom den astrologiska vetenskapens historia; han var känd för sin höga träffsäkerhet i många av sina förutsägelser, bland annat förutspådde han den turkiska invasionen år 1595 och gav lysande astrologiska prognoser för utgången av ett krig mellan den Venezianska republiken och Paul V!



Kepler var faktiskt hovastrolog, bland annat åt Kejsare Rudolf II av Tyskland, vilket han blev genast efter Brahes skumma död.


Johannes Kepler var dessutom astrologisk rådgivare åt den store tyske generalen Albrecht von Wallenstein, som var militär ledare under Kejsare Ferdinand II styre, och år 1624 hade Wallenstein bett att få astrologiska prognoser för hela sitt framtida liv, och Keplers förutsägelser för Wallenstein tog slut vid månadsskiftet februari/mars 1634, då Kepler inte kunde "se" honom vid liv mer...till saken hör att general Wallenstein mördades den 25 februari 1634...


Keplers digra samling av astrologiska böcker och skrifter har förtigits och filtrerats bort från läroanstalterna. Skriften "The Mysterious Cosmos" har t.ex. aldrig översatts till engelska och "The Harmony of the World" översattes endast nyligen till tyska.


År 1601 utkom Kepler med det astrologiska verket "De Fundementis Astrologiae Certioribus" på latin. Kepler författade ungefär 80 essäer och avhandlingar om astrologi och astronomi, av vilka endast ett fåtal finns tillgängliga på engelska.



I en av sina astrologiska publikationer diskuterade han kring de rådande konflikterna mellan astrologin och astronomin, där han i ett berömt citat rådde kritikerna att "inte kasta ut barnet med badvattnet".



Kepler var lite av en NYDANARE; det var faktiskt han som introducerade de mindre aspekterna inom astrologin såsom seskvikvadraten, kvintilen och bikvintilen!


Många av 1900-talets "pionjärer" inom astrologin var djupt influerade av Keplers vittomfattande astrologiska kunskaper!



Även astronomen CARL SAGAN var mycket imponerad av Keplers djupa astrologiska kunnande och den ansedde historikern John North sade t.o.m. att:


"Had Kepler not been an astrologer he would very probably have failed to produce his planetary astronomy in the form we have it..."



Som kuriosa kan nämnas att det fortfarande finns över 800 VÄLBEVARADE HOROSKOP ställda av KEPLER själv:


http://64.233.183.104/search?q =cache:eLQGFi-52hoJ:www.hps.ca m.ac.uk/starry/keplerastrol.ht ml+kepler+astrologer&hl=en&ct= clnk&cd=1



I det digra astrologiska verket "Harmonics Mundi", kapitel 7 skriver Johannes Kepler:


'The soul of the newly born baby is marked for life by the pattern of the stars at the moment it comes into the world, unconsciously remembers it, and remains sensitive to the return of configurations of a similar kind.'



Det finns mycket ASTROLOGISK MJUKVARA med namnet KEPLER på marknaden och man sticker definitivt inte ut hakan om man påstår att Kepler är en av tidernas största giganter inom den astrologiska vetenskapen!



____________________________ _ _______________________




4) Tycho Brahe (1546-1601):


http://www.skyscript.co.uk/bra he.html


Tycho Brahe, som föddes i Skåne då tillhörande Danmark (framröstad som årtusendets skåning), fick upp ögonen för astronomin/astrologin redan som 13-åring under den Totala Solförmörkelsen 21 augusti 1560. Han blev så starkt fascinerad av att Solförmörkelsen var förutspådd, och såg det som ett mirakel att planeternas rörelser kunde förutses så exakt.


Han skaffade sig omedelbart en efemerid och alla Ptolemaios astronomiska och astrologiska verk och beslutade sig för att lära sig konsten att förutspå.


Och som han lärde sig!



Tycho Brahes skarpa ögon och observationer ledde till att han, hör och häpna, observerade en nova (myntades av honom) på himlavalvet den 11 november 1572, mätte in den och publicerade resultaten. Detta var hans stora genombrott som astronom; hans anseende som Europas ledande astronom etablerades över en natt!



Detta ledde så småningom år 1576 till att den danske Kungen Fredrik II förlänade åt Brahe ön Ven, där Brahe lät bygga observatoriet Uranienborg, som blev det mest avancerade forskningsinstitutet i hela Europa!



Tycho Brahe omfamnade astrologiskt prognostiserande genom grundsatsen att himlakropparna otvivelaktigt influerar händelser på jorden.


Två av Brahes tidiga astrologiska skrifter, den ena betitlad "Against Astrologers for Astrology", och den andra angående en ny metod att dela in horoskopet i astrologiska hus, publicerades aldrig och är nu förlorade.



Brahe ställde också lyckade astrologiska förutsägelser kring vädret, som han gjorde sig ett stort namn kring, och framställde också astrologiska slutsatser baserade på supernovan 1572 och en komet 1577.



År 1577 när kometen uppenbarade sig och när en mäktig konjunktion mellan Jupiter och Saturnus visade sig i Fiskarnas tecken, publicerade Brahe detaljerade astrologiska förutsägelser kring de stora förändringar som skulle komma ske på världsarenan under de närmaste decennierna, på basis av bl.a. dessa himlafenomen.


Han förutspådde t.ex att en prins, en kommande stor fältherre skulle födas 1594 i Norden (Gustav II Adolf) och även de stora omvälvningar som skulle ske pga hans erövringskrig, bl.a. i Tyskland, och att det hela skulle nå sin kulmen 1632, vid slaget i Lutzen.



Tycho Brahe furnerade dessutom många kungligheter med förutsägelser baserade på deras födelsehoroskop.


Brahe var anställd som personlig hovastrolog både åt Kejsare Rudolf II av Tyskland och sin mecenat Kung Fredrik II av Danmark, och ställde åt Kung Fredriks tre söner (bland annat tronföljaren Christian IV) årliga progressions-horoskop, som slog mycket väl in, bl.a. förutspådde Brahe att Christian IV skulle ta över tronen i april 1588, eftersom Kung Fredrik II då skulle dö...


De kungliga horoskopen presenterades i vackra inbundna volymer med upp till 300 sidor av horoskopiska analyser inkluderat förutsägelser baserade huvudsakligen på primärdirektioner.



Vid en introduktionsföreläsning, en oration, den 27 september 1574 på Universitetet i Köpenhamn lovprisade Brahe astrologin på grunder av korrespondensen mellan himlakroppar, metaller och kroppsliga organ (medicinsk astrologi). Han sa bl.a. "Those who deny the influence of the planets violate its clear proofs, which it does not become people of sound judgement to contradict".


Brahe blev också känd för att ha myntat mottona; Despiciendo suspicio - "By looking down I see upward" - och Suspiciendo despicio - "By looking up I see downward."



Tycho Brahe är dessutom känd för att vara fadern till de cirkulära horoskop-diagrammen, men som blev populära först under 1900-talet. Under hans tid som praktiserande astrolog använde man sig av kvadratiska horoskop-diagram.



Tycho Brahes liv fick ett tragiskt slut; han dog hastigt och oväntat av svåra förgiftningssymptom i sitt hem utanför Prag i oktober 1601, inte långt innan han skulle till att publicera sina nya observationer kring planeternas rörelser. Ryktet spred sig som en löpeld över Europa att Brahe skulle ha blivit giftmördad:


http://www.amazon.com/Heavenly -Intrigue-Johannes-Scientific- Discoveries/dp/0385508441


http://www.powells.com/biblio? show=TRADE%20PAPER:USED:140003 1761:10.50&page=excerpt


Prover tagna på Lunds Universitet bekräftar de ihärdiga ryktena om förgiftning:


http://www.fixedearth.com/brah e_poisoned.htm



Brevväxlingen dem emellan (innan Kepler år 1600 flyttade in hos Brahe utanför Prag var han ganska okänd som astronom) dokumenterar att Kepler trugade på att få ta del av hans senaste observationer kring planeternas rörelser, men Brahe vägrade dela med sig så mycket som ens några detaljer av sina upptäckter, han började tappa sitt förtroende för Kepler, vilket gjorde Kepler (framställs i biografier som en sociopat) ursinnig av ilska!



I samband med Brahes död försvann Kepler från det gemensamma huset utanför Prag där han hade assisterat sin mentor och rival Tycho Brahe under de senaste 18 månaderna.


I Keplers bagage fanns Brahes alla personliga loggböcker och all hans astronomiska forskning, inkusive de nya opublicerade observationerna, trots att dokumentation framkommit att Brahe testamenterade alla sina tillgångar till sina arvingar...



Två dygn efter Brahes död ersatte Kepler Brahe som hovastrolog åt Kejsare Rudolf II, och Keplers 3 lagar som publicerades några år senare baserade sig helt och hållet på Brahes 40-åriga slit...



____________________________ _ _______________________




5) William Lilly (1602-1681)


Här följer ett underbart exempel på en annan skicklig stjärntydare, den högt aktade 1600-tals astrologen William Lilly, som bevisligen, med hjälp av himlakropparnas rörelser, kunde förutspå branden i London 1666:


http://www.tara-astrology.com/ index.php?id=128



____________________________ _ _______________________




6) Astrologin vetenskapligt bevisad!


Statistikern Michel Gauquelin lyckades under andra hälften av 1900-talet med vetenskaplig metodik bevisa några av astrologins teser, bland annat "Mars-effekten" med hjälp av observationer och statistik:


http://www.encosm.net/mars_eff ect.htm


http://www.planetos.info/mmf.h tml



____________________________ _ _______________________




7) Tips på världens grymmaste astrologiska sajt; indiern K.N. Rao!



Astrologen K.N. Rao, av många ansedd som världens skickligaste astrolog, med mängder av korrekta förutsägelser, både privata och internationella, har en egen hemsida, där han i förväg skriver ut sina förutsägelser, som en efter en visar besannas!


http://journalofastrology.com



Mycket nöje!



____________________________ _ _______________________




8) TILL DISKUSSION:



Visste ni att astrologin baserar sig på astronomin?


Visste ni att Galileo, Kepler och Brahe var mycket framstående och skickliga astrologer?


Om inte, varför har ni inte fått lära er det i skolan..???





Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens# boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst) ...Herren vare med er!


Aum, Om tat sat, Hare Krishna


Eder evigt tillgivne,

Fick en Snilleblixt

.

Visste du att astrologin bevisar att Högre makter styr?

49 personer har röstat

269 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 269 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..