×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Har du någonsin försökt ha sex eller haft sex med någon mot deras vilja?

Postat av bad_kitty den 16 Juni 2014, 22:30
24 kommentarer · 1 899 träffar
Undersökning angående sexuellt beteende hos ungdomar och vuxna.

Ignorera den kapade frågeställningen precis ovanför röstningsvalen. Läs beskrivningen för att förstå vad det är du svarar på.

:)
Uppdatering skriven 16 Juni 2014, 22:34
Frågeställningen är som följer!

Har du någonsin varit med om att delta i NÅGOT av nedanstående alternativ?

1.Varit i en situation där du provat, men av olika skäl inte lyckades, med att ha samlag en person, genom att använda eller hota att använda fysiskt våld (vrida personens arm, att hålla ner dem, etc.), om de inte samarbetar?

2. Har du någonsin haft samlag med någon, även om de ej kunde värja sig, eftersom de var alltför berusade (av alkohol eller droger) för att stå emot dina sexuella närmanden (t.ex. ta av personens kläder)?

3. Har du någonsin haft samlag med en person när de inte velat, genom att du använt eller hotat att använda fysiskt våld (vrida personens arm, att hålla ner dem, etc.) om de inte samarbetar?

4. Har du någonsin haft oralsex med en person även om de de inte ville, genom att du använt eller hotat att använda fysiskt våld (vrida personens arm, att hålla ner dem, etc.) om de inte samarbetar?

Har du någonsin varit i en situation där något av följande hänr: 1 Du försökt, men av olika skäl inte lyckades, med att ha samlag en person, genom att använda eller hota att använda fysiskt våld (vrida personens arm, att hålla ner dem, etc.), om de inte s

306 personer har röstat
Föregående tråd
Nästa tråd

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..