×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Brollan till semifinal i ESL Pro League — vände och vann mot G2

1
MOUZ ställs mot Complexity i semifinal.
Den svenska stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin och hans Mouz behövde bara tre matcher för att säkra en direktplats till kvartsfinal i ESL Pro League. Den fjärde raka vinsten kom på torsdagskvällen när G2 Esports besegrades.

Mouz
Brollan, Jimpphat, torzsi, siuhy, xertioN

G2 Esports
HooXi, huNter, m0NESY, nexa, niko

Matchens första karta föll på Inferno och G2 kunde enkelt stänga kartan med 13—3. När det sedan var dags för Vertigo kopplade Mouz grepp om matchen och kvitterade genom att vinna kartan med 13—8. Mouz behöll greppet på den avgörande kartan Nuke och kunde vinna med siffrorna 13—4 och vändningen var ett faktum.

— Jag är väldigt glad för på den första kartan var vi inte på servern. Vi dök inte upp, vi visste inte vad vi gjorde, kommunikationen var off, mentaliteten var off. Vi hade ett bra samtal utanför som gjorde att vi blev på gott humör när vi kom in på till de kommande två kartorna, och vi visste att om vi presterade som vi borde så skulle vi vinna, sade Mouz-kaptenen Kamil "siuhy" Szkaradek i ESL:s sänding efter matchen.

Vinsten innebär att Mouz resa i ESL Pro League fortsätter och under helgen väntar Complexity Gaming i semifinal. Den matchen är schemalagd att starta 16.15 på lördag.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..