×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Stekhett svenskderby i CCT-slutspelet — Metizport möter Eyeballers

1
Sveriges två just nu högst rankade lag ställs mot varandra i åttondelsfinalen.
Under veckan drar slutspelet i onlinetävlingen CCT Europe Series 2 igång och för svensk del blir det ett riktigt pangmöte i åttondelsfinalen. Sveriges just nu två högst rankade lag kommer nämligen att möta varandra i ett stekhett svenskderby.

De regerande Svenska Cupen-mästarna Eyeballers, som tagit sig till slutspelet efter tre raka gruppspelsvinster, har lottats att få möta Metizport som fått en direktinbjudan till slutspelet.

De två lagen mötte varandra så sent som för en månad sedan i den svenska onlinetävlingen Lucky Casino Cup. Då vann Metizport med 2-0, men sedan dess har Metizport bänkat Tim "susp" Ångström vilket förstås påverkar lagets möjligheter att återupprepa resultatet. Vem som ska ersätta susp, som bänkades så sent som i måndags, är ännu inte officiellt.

Åttondelsfinalen mellan Eyeballers och Metizport är schemalagd att spelas klockan 17:00 på fredag.

Artikelbild: Stephanie Lindgren och Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..